Dagen då jag blev blockad på msn.

Det är skrattretande egentligen. Men jag andas igen för första gången på länge. Jag ville göra dig stark men jag blev själv svagare och svagare. Var nöjd med situationen, men du förstörde den. Jag står för det jag skrev, det är mitt sätt att visa att man inte behandlar mig som man själv behagar. Du kastade första sten och jag den andra. Vad förväntar du dig egentligen? Ditt sätt var väldigt fel för det första och du kunde ha valt dina ord bättre. Men jag bryter mina mönster och hoppas på den fina tanken att alla inte är likadana. Jag ångrar ingenting, både på gott och ont."Slow it down.
Make it stop.
Or else my heart is going to pop.
'Cause it's too much.
Yeah, it's a lot To be something I'm not."väldigt moget att blocka mig på msn, vem är omogen nu?


pms 4-ever.

Idag har det varit en riktigt kass dag i allmänhet. Jag irriterar mig som fasen på allt. Hej pms! Grät som en gris till slutet av Grey´s anatomy och det gjorde gethonan med, för jag vet inte vem som snörvlade mest i telefon. Jag stör mig nåt oerhört mycket på en person just nu. Men vet du vad? Kom inte med ditt "hej-det-är-så-jävla-synd-om-mig-för-att-ingen-har-mått-så-dåligt-så-här-förut-i-världshistorien" Varför måste allt förstoras hela tiden? Jag har redan sagt till dig att jag inte tycker synd om dig och jag kommer inte börja nu. Jag måste ha någon slags inbyggd radar. Alla renoveringsobjekt  av det motsatta könet undanbedes.

Jag känner mig rastlös,rotlös och transparent ikväll. Tankarna jagar mig och magen värker. Jag tassar på tå och försöker tränga undan det faktumet att jag aldrig lär mig av mina misstag. Ett, två, tre nu ska vi se...
Imorgon blir det dagis,jobb,hämtning och planering. Planerar på att åka ut till föräldrarna över hela helgen för att andas ut en smula.

Mitt mammahjärta smälte totalt alldeles nyss. Skulle lägga på täcket på Theo (han sparkar av sig täcket hela tiden) och kolla till honom. Jag strök handen över hans gosekind och då sa han klockrent  -mamma älskar dig<3
Tror inte man behöver mycket mer än så. Varför komplicera livet ytterligare, nej nu säger jag stopp!

Nu blir det kaffe och betapet med min get.


Kluven.

Nu har man deklarerat iaf. Kom på att jag inte hade gjort det. I år får jag tillbaka pengar. Dagen har varit väldigt lugn och rogivande. Fast nu ljög jag lite. Har tänkt en aning för mycket idag. Eftermiddagen var rolig trots allt. Gick ner till lekparken i villaområdet med Eleni, T&A med Theo. Riktigt mysigt. Synd att det var så burrigt bara.

Grattis på födelsedagen fjollan!

Känner ett behov av att skriva av mig, men inte här. Har så mycket inspiration så jag tror att jag ska sätta mig och börja skriva på ett nytt kapítel i boken. Nu blir det fruktsallad och House för hela slanten. Imorgon blir det jobb som vanligt. Hoppas C´s operation går bra. Kanske skriver lite senare. Min älghona blir glad att jag har uppdaterat iaf.

Jag vill ha brunt hår igen. Jävligt jobbigt att gå från svart till brunt bara.


Helgen i korthet.

Har blivit väldigt dålig på att blogga. Det händer en hel del runt omkring mig nu, jag har prioriterat att vara ute med vänner istället för att slå på datorn och bli sittandes.

Grattis Erika,Michael & Noah till lilla Alice.

Helgen var helt underbar. Fredagen spenderades först med älghonan. Vi strossade omkring,shoppade och satt i stadsträdgården,lyssnade på musik och stekte oss. Träffade L. fy vad jag mådde dåligt av att se henne, jag var ju självklart glad över att se henne men mindre glad när jag fick reda på att hon legat på sjukhus flera månader för diverse saker. Älghonan och jag tog en solpromenad och det köptes alkohol. Sedan hämtade jag min lillgris och begav mig tillbaka till stan för att möta upp en nyklippt mamma. Det blev massor med shopping, mest saker till lillen. Fick dock tag i ett par nya glajjor, så nu är jag nöjd. Mamma följde med tillbaka och nattade plutten. Sedan satt vi och pratade om allt och inget. Tack för rådet lilla mamma <3

Lördagen började väldigt bra. Blev upphämtade av päronen och drog iväg till i2-marten. Det var svinvarmt och mycket folk. Köpte en stor Buddha, vattenpipetobak samt snabbkol. Så i sommar4 blir det vattenpipa och vitt vin på min ballkong. Grannarna lär ju få fnatt i grannhuset mén det bjuder jag på. Efter några timmar på marknaden åkte vi iväg till barnens hus för att köpa en cykel till Theo. Fanns inga blå kvar så mamma och Göran skulle kolla andra ställen. Blev avsläppta hemma, theo däckade och HHH-Kitty kom förbi på en kaffe. Kvällen spenderades med en kopp chai te och ett korsord.

Söndagen var det molnigt till en början men fram mot eftermiddagen sprack det upp. Föräldrarna kom förbi med Theos nya cykel, det sötaste jag sett på länge. Efter att dom hade åkt kom HHH-Kitty förbi. Det blev en hel del South Park, mys och massor med gapskratt. Simpel humor är den bästa.

jag ska ta tag i det innan jag tappar fotfästet.lördag/funderingar

Har haft en alldeles underbar morgon med Theo. Han är så fruktansvärt rolig. Skrattet ligger alltid nära när han busar och håller på. Att solen skiner ute förhöjer ju bara lyckokänslorna. Dock är det lite kyligt ute. Igår var det en toppendag med. Geten bakade bullar och jag fixade saft och kaffe. Det som skulle bli en liten playdate utvecklades till en gruppträff på torget. Så jag,theo,geten,g-killing,nenna,fjollan,hhh-kitty,ben samt maggan begav oss till museiparken för fika och lek. Musik, diskussioner,gapskratt ,sol/kyla. Underbart sällskap och nostalgi kändes det som. Det blev eftermiddag och vi begav oss till torget. Är så glad att Ben har träffat Eva. Har enbart hört positiva saker om henne:)

När vi kom hem kom mina päron förbi på en kopp kaffe. Theo härjade med Moffa och jag satt med mamma och hade ett intressant samtal om hur människor förändras. Vissa förändras med tiden,, vissa tvingas förändras, vissa anpassar sig eller har baktankar med förändringen,vissa förändras bara. Det jag avskyr är folk som spelar roller för att dom har baktankar. Pratade också om hur mycket min syster hade förändrat sig sen hon träffade A, bytte mediciner och fick en lägenhet. Jag vet att min mamma ibland önskar att min syster hade fått sin diagnos tidigare än hon fick. Hon var nästan 19 när hon fick veta. Jag kan inte heller sluta fundera på om allt det dumma i tonåren hade inträffat om hon hade haft sina mediciner då. Läkaren som satte diagnosen sa att det var konstigt att ingen hade diagnostiserat henne tidigare eftersom hon har en ganska grov form av den diagnosen. Hon fungerar som hon ska nu, hon har en lång väg att gå när det kommer till andra saker i hennes liv. Men inte en enda gång har jag hört henne tycka synd om sig själv för att hon har sin diagnos. Syster yster jag älskar dig fast du är ett rent helvete ibland.

Symbios.


Behöver jag ens förklara? Hahaha. Så är du nöjd nu homie? Är du det? VA! VA! VA!


tillbaka.

Ibland kan man känna sig kluven över saker och ting. Ett mellanspel för att sikta in sig på ett högre mål. Skräp som man kan slänga när man inte behöver det längre. Inga förklaringar?  Jag är så förbannat trött på att misstolkas bara. Det här kommer att misstolkas rejält då folk jag aldrig menar alltid tycks ta åt sig. Jag borde sluta bry mig bara. EGO EGO EGO!

Jag har inte bloggat på ett tag och det har sina orsaker. Saker jag inte ens orkar gå in på här.  (skulle bara utveckla sig till en hel roman som ingen skulle orka läsa ändå). Om man verkligen vill veta så kan man fråga och jag kommer att svara. Känns bara onödigt att dra upp här. Förövrigt mår jag bra, väldigt bra om jag får säga det själv. Inget deprimerat känslomonster här inte:P

Förövrigt var det här ett väldigt innehållslöst inlägg, men jag var tvungen att skriva något.

Vi två mot världen.


Museiparken.

Helt fantastiskt rolig dag med gethonan och hesthonan. Värsta reunion på västra torgatan med folk till höger och vänster. Latte och cookie inköptes och sedan bar det iväg till parken för en playdate. En tripp på stan hann vi också med och jag köpte en ny vårjacka till Theo-liten <3 Tack för en rolig dag girls! Vi får ta film/spelkväll snart. Dagens knasigheter på bild nedan. Knasbollar är vi allihopa<3Shade.

Riktig tänkarkväll har det varit ikväll. Fröken söt kom upp på en kopp kaffe och lite gnäll. Så skönt att gnälla av sig ibland bara. Jag sitter och tänker för mycket ibland. Inget jag kan hjälpa men det är fruktansvärt irriterande emellanåt . Mitt omedvetna spelar mig ett spratt, tassar på tårna, viskar. Det är inte lätt att glömma, men jag försöker så gott jag kan, mer än vissa andra ibland. Jag väljer att leva i nuet. Dåtiden påverkar inte alla detaljer i mina beslut. Jag blickar framåt men bromsas gång på gång.Dreamer, dreamer.
I'm walking out of your dream.

Mitt allt.
Ja te volim <3

uppdatering.

Här har man varit lite dålig på att uppdatera men det har varit fullt upp. I fredags var det jobb och sedan kidnappade mormor och morfar theo-liten. Jag passade på att handla och träffade fjollan,hesthonan & Nennis utanför. Det hela resulterade i en roadtrip. Först till fjollan för att kolla på nya lägenheten, sedan till min kära gethona för att lämna av Nennis. Gethonans reaktion när jag rattade in var ändå roligast. Efter det hem till mig och sedan spenderades kvällen i soffan. Energin var totalt slut. Däckade innan nio. Bra jobbat.

Lördagen började illa, vaknade tidigt som attan men tvingade mig själv till att sova mer då jag var barnledig. Detta resulterade i en huvudvärk of doom (dock visade den sig fram mot kvällen). Planering, extra inhopp på jobbet och sedan iväg till Nennis kalas. Gamla återseénden och nytt folk, flyttstress, asgarv, vuxenhumor, det uppblåstbara fåret stella (fjollans ägodel), sommarkänsla på ballkongen, musik, ännu mera skratt, irriterade grannar och kvällsplanering,

Kvällen kan sammanfattas med några få ord. Alkohol och uno (kortspel). Gethonan hade nybörjartur enligt vissa men jag vet att hon är bra. G.killing hade plast runt armen och HHH-Kitty hade regelproblem.

Söndagen kan jag kalla en riktig mysdag, fast å andra sidan är inte tvätt så mysigt kanske. Jag fick hem min son till slut, lite butter men ack så mammakär när mormor och morfar hade åkt. Nya ord har tillkommit i ordförådet. Förvånar det er om det uteslutande bara är en massa fordon? Imorgon jobbar jag för en gångs skull morgon på en måndag vilket är skönt. Slipper på det sättet en sen kväll och tisdagen är jag ledig. Gethonan och hesthonan ska kidnappas snart och på onsdag ska jag leka med fröken Eleni. Nu ska jag ge fan i att skriva och lära mig att uppdatera bättre.

Laku noc

RSS 2.0