Det finns en gud.

För första gången i mitt liv så har jag fått en hantverkare som är snygg. Inte för att jag är särskillt ytlig men varenda hantverkare jag har träffat i mitt liv som har behövt hjälpa mig har sett höggravid ut och haft gällivarehäng. Det finns en gud ibland och imorse tänkte han på mig. Tack för ögongodiset.


Kvällen igår var riktigt hemsk, hade en fruktansvärd huvudvärk. Orsak? koffeinbrist. Jag förstår inte hur jag kunde glömma att dricka kaffe. Min älskade get var en räddare i nöden och tänkte cykla bort hit med någon typ av huvudvärkstabletter. En stund senare ringer hon igen och berättar att både hon och sengångaren Paris kommer bort. Vi gjorde kaffe, tände stearinljus, lyssnade på musik och spelade yatzi och 500. Gethonan var en bitter förlorare, men ack så söt.

Nu avnjuts en kopp kaffe i tonerna till bra musik. Har semester den här veckan så jag njuter i fulla drag. Inget speciellt inplanerat idag mer än att vika tvätt och städa badrummet. Nu ska jag diska.
Reunion.

Tiden har på något sätt stått stilla idag, samtidigt som tankarna snurrat runt i huvudet. Jag måste medge att det känns fruktansvärt jobbigt, men det är värt varenda sekund. Gårdagen tillbringades hos mull där en typ av reunion ägde rum. Dock en liten sådan då ciderqvinnan,john ballong,eva,josey och julia inte var med.
Kvällen började segt men allt släppte när Marx körde en lapdance (läs gnuggade sin bakdel mot Bergis ansikte i takt till "going to the gay bar, gay bar"). Själv drog jag hem ganska tidigt pga. trötthet samt att mina byxor sprack, så om någon befann sig på herrhagen vid 00-tiden så var det inte fullmåne, jag repeterar inte fullmåne.

Imorse vaknade jag utvilad, inte bakfull det minsta. Dock fanns det andra personer från igår som inte mådde lika bra. Ringde runt för att bli uppdaterad. Mull var gnälligast som vanligt. Mitt voluntärsarbete satte igång, ner till kiosken för att köpa co-co och bounty till en full mull (inte fan lät han nykter). Traskade sedan bort hela två gator för leverans. Efter det blev det en promenad till stan med hög musik i lurarna. Fick tillbaka mitt barn av syster-yster. Båda två hade överlevt natten så jag var nöjd. Det blev lite shopping. Ett par nya skor till Theo, tre par byxor till T, två leksaker till lille herr och järntabletter till mig. Nu ska jag få bukt med min trötthet.

Ikväll blir det tvätt som ska tas itu med och lite disk. Theo liten ska nattas strax. Någon film är det väl tänkt att jag ska hinna med också. Min lilla mormor och morfar kommer upp till Karlstad snart, något jag verkligen ser fram emot då jag är en mormors-gris precis som Theo.
Nu blir det småplock, kanske lägger in lite bilder från igår lite senare ikväll.

shop til´you drop!

Ut med det gamla. In med det nya. Igår blev det en heldag på IKEA, vilket var farligt, kom hem med alldeles för mycket saker. Lycka kan köpas för pengar ibland. Min lille son fyllde 2,5 igår den 27:de. Helt ofattbart att tiden går så fort. Han fick lite saker att leka med och det fick jag med. IKEA is the shit. S köpte en jättefin tröja till Theo och jag fick en present jag med.

Kvällen har spenderats i hallen. Jag är en detaljmänniska det erkänner jag. Lite jobbigt då man fastnar i detaljer, minne etc. Dock hittade jag den roligaste "Saker jag har lärt mig-listan" någonsin. Tror geten nästan fick en astmaattack av allt gapflabb i telefonen. Ska lägga ut listan någon dag när jag har mer ork. Väggdekor nummer två har åkt upp på väggen också, enligt mitt tycke så är det snett, men vattenpasset visar något annat. Nu blir det en sista raid i hallen och sedan blir det sova. Upp och jobba imorgon."Det är som att tala med en människa utan själ, som har identiteten kvar i huden"

flyttkaos.

Varför blir man alltid sugen på att dra igång stora projekt på kvällskvisten? Mina grannar lär ju tro att jag har en kurs i afrikansk dans här uppe. Har flyttat datorn och är i full gång med att flytta på garderoben i hallen. Efter det ska det vara klart. Eller inte.

Igår var jag iväg och klippte mig. Blev väldigt nöjd, däremot gör inte det här vädret min frisyr någon rättvisa. Tror det finns fler än mig som får frissigt hår i det här äckelvädret. Imorgon bär det av till IKEA med syster yster med bihang. Har egentligen inget vettigt att skriva så jag slutar nu.

Glädjehopp.

Måla, måla och måla. I det enkla bor det vackra....

Helgen var helt underbart rolig, minigolf i Mariebergsskogen med gethonan, sengångaren Paris, S+A samt lillfisen. Att jag är en dålig förlorare är ingen större hemlighet. Dock skrattar jag fortfarande åt linluggs bravader på golfbanan  på v-kusten för några år sedan.

Livet rullar på i en behaglig takt. Jag umgås med personer som får mig att må bra. Jag skrattar, lever och andas. Har jobbat väldigt mycket i sommar och mer jobb blir det, har fått mer timmar. Sitter och är lite smått nervös inför imorgon. Ska jag våga göra det som är inplanerat? Blir det spontant eller blir det en fegtur som vanligt. Nya tag, nya rutiner. Man släpper allt det gamla som vävt sig in. Måste våga bryta mönster. Så många förändringar, mest för min egen skull.

Glädjehopp i gummistövlar och lycka i en färgburk. Även på prov. Resultat som är bländande. Lycka som är brännande nära sanningen om det som jag helst inte pratar om. En transparent illusion av glädje så är du fri min vän. Själv stannar jag kvar där jag känner frid och lugn.

Imorgon börjar det om. På riktigt.

RSS 2.0