...

Det surrar i huvudet. Kanske lite mer än vanligt. Det som kanske inte var meningen hände ändå. Je ne regrette rien...

M
an har kommit bort från bloggandet på något sätt. Det har hänt massor, men det mesta av det är för privat. Har skrivit ytterligare ett kapitel på boken, inspirationen flödar. Egentligen är det väl inget märkvärdigt men skrivglädjen gör så mycket mer. Jag ser inte fram emot stressen imorgon bitti. Jag kommer att krevera. Okej det kanske var en hyperbol men ändå.

Helgen blir barnfri men icke barnfri. Nu ska jag ringa dramaqueen och kolla vad hon gör.

blä. ork.

Jag är verkligen en dålig bloggare. Jag har inte uppdaterat på väldigt länge. Semestern är slut. Den regnade bort. Geten blir nog glad nu. Helgen var trevlig. Hade minjulafton hemma i lördags, tack mamma. Kvällen spenderades med H, Han woopade mig i 500. Blev telefontrakasserad av mull. Det slutade med att jag fick slänga ut glassar från balkongen 02.30, folk på fyllan vill tydligen ha glass. Söndagen ägnades åt färginköp på stuvbutiken. Så nu ska tummen ur. Halva hallen står i vardagsrummet, nu ska bara datorn kopplas ur.

Imorgon blir det jobb och målning.

Färgskalan.

Jag lever nätt och jämt efter dagens bravader. Jag har sållat mig till den mängden semestersvenskar som blir överdrivet kreativa under semestern och börjar renovera. Gör inte samma misstag som mig. Tog en powernap innan och drömde om färgskalan, mattprover och inredningdetaljer. Min kropp värker av olika sortes anledningar. De olika orsakerna är alla självförvållade så jag får helt enkelt skylla mig själv. Trots mitt bittra jag just nu så kan jag inte låta bli och le varje gång jag går förbi min klädkammare. Som jag tidigare sa till geten så är jag mycket nöjd med resultatet och väldigt stolt över mig själv som fått tummen ur röven. Bilder kommer upp vid ett senare tillfälle. Det enda som fattas nu är lite tyg till det lilla projektet jag ska dra igång när jag är så uttråkad och rastlös att jag dragit ur varenda låda, sorterat i alfabetisk ordning, färgskalan eller storleksordning.

Nästa projekt blir halva hallen. Ni som inte varit hemma hos mig har inte sett att jag har en gigantisk hall som jag valt att döpa till lilla och stora hallen. Färgen är inköpt det är bara orken som fattas. Det blir en väldigt fin fondvägg som lyser upp när man öppnar ytterdörren. Vilken färg det blir får ni veta längre fram. För just nu så mår jag illa när jag ser penslarna.

Imorgon ska jag, geten och ungarna ner på stan och kika lite. Man kan ju inte slava hela semestern. Lite alkohol ska inköpas och kvällen kommer tillbringas på gruvlyckan i goda vänners sällskap. Lite skönt med barnledighet ibland. Nu ska jag bara ta tag i det sista innan jag blir sittande här framför datorn. Geten däckade du?

Uppdate.

Orken till att blogga har under den senaste tiden varit minimal. Värmen som nu förvunnit har varit en orsak, att jag har jobbat har varit en annan. Jag har varit så trött på kvällarna att det bara har resulterat i att jag har däckat på soffan runt åtta tiden. Fröken söt med familj har flyttat ifrån herrhagen. Jäklar vad vi slet med flyttstädningen, fint blev det iaf. De senaste kvällarna har jag och gethonan suttit och spelat yatzi på min balkong, druckit kaffe, försökt få min vattenpipa att funka, pratat om frustration (på tisdag, på tisdag, på tisdag OCH onsdag). Vi har även trott att en stackars granne i grannbyggnaden gått bananas. Det lät seriöst som en ylande människa.


Fredagen började väldigt dåligt och jag är glad att jag har semester nu så att jag kan vila ut och komma i balans. Det finns så mycket jag vill hinna med och så mycket människor jag vill träffa. Tiden kommer inte räcka till. När jag kom hem från jobbet i fredags så hittade jag mina böcker jag hade beställt. Efter nattningen gjorde jag en kopp te, tog en filt och la mig i soffan för att läsa. Det är nog en av de mest jobbigaste böckerna jag någonsin läst. Tårarna slutade inte rinna av många andra orsaker som jag helst inte vill nämna här. Mitt i allt ringde telefonen. B kom över på en kopp kaffe och lite prat. Jag behövde verkligen sällskapet. Mina problem blev plötsligt små. Det kommer att lösa sig. Håll ut....


Natten blev dock en enda jävla mardröm. Ylandet i grannbyggnaden blev bara värre. Ringde geten och beklagade mig. Gick ut på balkongen och konstaterade att nästan hela byggnaden mittemot mig bestod av väldigat arga människor som hade fått sin nattsömn störd. Vi lyckades lokalisera ylandet till våning fem (tyvärr inte herr och fru nyfiken) utan balkongen till vänster. Hela lägenheten var tänd och ute på balkongen stod en stor hund och ylade för full hals. Och nu började ett jäkla letade. Först ringde jag eniro och fick numret till g4s, blev kopplad till stockholm, sedan till malmö, kopplad till karlstadpolisen, securitas (inte ett svar), sedan polisen igen som skulle skicka en patrull då de hade fått in 8 anmälningar. Hörde knappt vad telefonisten sa pga. ylandet. Polisen kom, gick upp och kom ner. Ingen som var hemma eller ville öppna. Vi fick ringa securitas igen som sa att vi skulle ringa kbab på morgonen och klaga. Halv fyra somnde jag.

Lördag morgon packade jag ihop lite saker till mig och Theo och rymde ut till föräldrarna. Inga krav, inga måsten och inget ylande som stör sömnen. Har vilat upp mig bra med böcker, korsord, vila och massor av L. Cohen. Tittade på "Maria Larssons eviga ögonblick" med mamma, se den!
Blev en jäkla lång uppdatering om ingentng egentligen men nu är det gjort. Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa gång, risken finns att en get dunkar ett älghuvud mot första bästa tangentbord och vrålar BLOGGA!


Bloggtorka.

Getjävel, nu har jag uppdaterat. Hear me out good!

RSS 2.0