åska.

Det åskade tydligen inatt har jag fått höra. Vi måste ha sovit riktigt djupt både jag och T för vi missade allting. Dessutom har jag för mig att det är rätt ovanligt att det åskar så tidigt på dagen. Min kära son är riktigt bekväm har jag kommit fram till. Imorse tog han med sig pottan ut, satte igång tv´n och gjorde det han skulle. Lite komiskt men han är jätteduktig ändå. Man skulle kunna säga att han är blöjfri på dagen nu även om han ibland får blöja på sig om vi ska långt hemifrån. Det beror nog mer på min osäkerhet än hans. I vilket fall som helst har det varit lättare att pott träna än vad jag hade trott från början. Nog om pottor.

Känner att enegin är något högre idag vilket är bra då vi ska städa och tvätta. Ska snart sätta igång, men först ska jag unna mig en kopp kaffe.

Jag saknar gethonan kaj. hon har flytt sin kos till myggornas hemland dvs. Norrland. Har dock redan planerat in Greys-maraton, kvällsdopp och massor med annat. Ska bara delge henne mina planer först.

Sömnlös i Karlstad.

Att dagarna är varma gör ingenting. Jag finner det svårare på kvällen. Försöker hitta saker som kan sysselsätta mig tillräckligt för att jag ska sluta tänka en stund. Bara ett arbetspass kvar och sedan semester. Allting är förhoppningsvis ordnat inför resan. Jag längtar till havet. Att få sitta på stranden och andas in frisk havsluft kan verkligen göra underverk. Eftersom P hoppade av blir det bara jag, e & t.

Dagen började lite annorlunda, jag kände på mig att det skulle bli en skitdag redan kvällen innan när jag gick och la mig. Försökte in i det sista avstyra mitt fruktansvärt dåliga humör utan lyckat resultat. Tankarna inom mig har samlat sig nu.

T gör mig stolt varje dag och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Från och med den dagen man blir förälder har man hjärtat på utsidan av kroppen. Om man bortser från humöret idag så har jag inte mått så här bra på länge. Positiva människor som man tycker om kan göra mycket för en. Just nu omger jag mig bara med personer som jag tycker om att umgås med. Det borde fler göra.RSS 2.0