Inofficiella våffeldagen.

Förutom den mindre ångestattacken i fredags så känns det som att allt är på väg åt rätt håll just nu. Min livsfilosofi för tillfället tycks fungera ypperligt. Skrivandet har kommit tillbaka och jag har skrivit en hel del utanför bloggandet. Jag börjar till och med se ett slut på boken som jag började skriva på för ett par år sedan. jag har alltid känt mig halv utan skrivandet så det känns helt underbart just nu. Jag får nya idéer hela tiden och hjärnan går på högvarv.

Dagen började med stress, dagislämning, jobb, dagishämtning och småplock. Efter det kom HHH-Kitty hit och åt våfflor. Vi har gjort den 30 mars till en egen våffeldag då han faktiskt var sjuk då den riktiga inträffade, lyssnade på en låt han hade gjort och jag gillade den skarpt. Efter det lekte vi beck utan halskrage, sedan kan man ju dra sina egna slutsatser. Mycket trevligt måste jag få säga. Imorgon blir det en tripp till krp, lille herr har en tandläkartid (hans andra i sitt korta liv). Ska plinga Z på morgonen och göra upp lite planer, N är sjuk så det blir inget ikea imorgon. Nu ska jag facebooka mig lite och sedan sova.


Jag är så stolt över mig själv, och dig med^^


laku noc.

Nemas pojma.

Jag har en ny kökslampa, woho! Storslagna planer för köket framöver, tror det kommer bli svinbra. Kvällen har jag spenderat i soffan och i tvättstugan. Men nu är tvätten fixad och lathet på hög nivå pågår för fullt. Borde egentligen göra en to-do list, men eftersom jag är långt ifrån färdig med den första så låter jag bli. Syster-yster och A var här och hämtade hyllan, så nu är min källare bara min igen. Päronen var här både igår och idag. Står i valet och kvalet om dom ska få kidnappa min kära lilla son nästa helg eller inte.

Igår var det lathetsmys med HHH-Kitty, Robinson och en hel del godis. Det var välbehövligt för orken efter fredagsnatten existerade inte. Länge sedan jag fick en ångestattack men vad kan man göra? Trycket har försvunnit och det känns som vanligt igen, vilket skrämmer mig fast jag borde vara lugn. Dagens lol idag var när theo hade ut en hel plåt med pyttipanna över hela köket, tack så mycket sa jag till honom varpå han svarade- tack tack min mamma<3

En tuff vecka framför mig men det ska nog gå bra. Nu ska jag plinga min vördade älghona och trakasera henne lite.

Neco nista...srce moje. Mislim na tebe.
laku noc.

Laku noc.

Jag har haft en konstig känsla inom mig ett tag. Jag kan inte sätta fingret på vad som är fel. Tävlan? Falskhet? Sandlådenivå? Jag vet faktiskt inte, löjligt är det iaf. Jag bryr mig inte om jag ska vara ärlig. Jag är van vid att tycka en sak om en person och inte ändra mig från dag till dag. Men visst gör det dig lycklig så varsågod. Du får som du vill. Men om du vill ha min åsikt om själva saken så är det helt enkelt inte värt det. Sluta blanda in mig bara, jag skiter totalt i det. Finito. Jag vill inte höra om hur andra personer mår från dag till dag eller hur dom beter sig mot dig, sluta överanalysera allt. Jag orkar inte lyssna mer,för nästa vecka kommer det vara samma sak igen.


Dagen har bestått av storhandling med Dramaqueen, snabbtitt på L&A´s lägenhet (så himla fin), donken (kors i taket, första gången på 4 år), snabbcigg och vagnlämning hos min vördade älghona som är en lika stor pms-biatch som jag just nu (symbiossyndromet), en jäkligt pissed off superman och en bergochdalbana av känslor.  Jag hatar verkligen den här perioden i månaden, har suttit och läst en bok, gråtit, skrattat,haft ångest för att sedan skratta och börja grina på en och samma gång. Snart är det över iaf.


Förövrigt så har det här varit en av de värsta kvällarna på länge, men vi ignorerar det, håller tyst om det, frågar inget, håller upp huvudet, målar på masken och låtsas som ingenting som vanligt. Tankar blir till ord som blir till meningar som inte leder någonvart ändå, så vi ignorerar det, ok?

laku noc.

This sucks.

Snälla, snälla, snälla väderguden gör så att det slutar snöa. Det räcker nu, jag har ju redan beställt min vårjacka och kollat på vårskor. Varför ska du förstöra det lilla fina vi hade nu några dagar? Ge mig lite sol åtminstonde innan jag blir totalt deprimerad.

Blev snölackerad när jag skulle ner till dagis, mascaran kletade och rann ner för kinderna (emovarning) jag ville bara hem igen och sova någon halvtimme men icke. Har man väl gått upp är det svårt att somna om. I människans historia så har det skapats många ondskefulla saker såsom kärnvapen,Xbox 360 och snoozefunktionen. Den som kom på snooze måste vara en riktig sadist, att ens komma på en sån sak, usch säger jag. Men åtminstonde är inte jag den enda masochisten på denna jord. Människor tycker helt enkelt om att pina sig själva och sedan gnälla om det för andra.

Nu ska jag dricka kaffe, leka bitterfanskap och kolla på barnprogram. Kanske ska ringa och väcka någon, sover inte jag så sover ingen annan..hahaha.

Våfflor.

Hade en helt underbar långpromenad med lillen tidigare idag, blev en redig runda på två timmar. Var förbi jobbet en snabbis och sedan in till stan. Köpte puder, ögonskugga och en ny mascara (jag älskar den) alla borde ha en sån. Sedan inköptes hårfärg (igen), hårprodukter och annat småkrafs. BR hann vi med också. T fick en stålmannen dräkt så nu ska han och E leka superhjältar har E bestämt. Blev tre små bilar också, två ska i påskägget. Jag är dessurom överlycklig ¨då jag äntligen har hittat kortspelet UNO, någon som minns? Gethonan, be ready!

När vi kom hem så blev vi nerbjudna till fröken söt på våfflor. Mycket uppskattat. Ungarna lekte, L däckade, E var inte så tyst och min plutt använde tvspelsdosan som en telefon..hahaha. Så sött. 2 våfflor klämde han dessutom i sig. Imorgon ska jag jobba, jag ser INTE fram emot det. Min avsky för torsdagar bara växer. På fredag blir det tjejkväll med gethonan om allt går som planerat.  Nu ska jag inte göra någonting.

Tuttmonster.

Ibland kan jag verkligen störa mig på att jag är en perfektionist. Skulle torka av en hylla i kylen men självklart kunde jag inte låta bli. Så nu är frysen avfrostad, hela kylen rengjord, skåpen ovanför, städskåpet samt skafferiet. Lunch har vi hunnit äta med. Lillgrisen kastade in handduken nyss, efter luren blir det en promenad i det fina vädret.

Skulle ha blivit en långpromenad igår men ack vad fel jag hade. Visst det är sol ute, men det är då fan inte vårväder. Blåste riktigt burrigt. Mötte upp H & A på torget, sedan knastret efter det blev det en fika på CBG, det var mys. Theo hade spanläge på alla bilar som passerade och vi flickor fick skvallra av oss lite. Lagerhouse hann vi med också, farligt farligt farligt, säger jag bara. Vi gick och grämde oss över att det var dagen innan löning då jag faktiskt kom ihåg att jag hade ett presentkort på change (underklädesaffär) så vi begav oss dit. Tror det stod förvirrad i pannan på mig så jag fick hjälp direkt. Några minuter senare var jag i chock, jag hade levt i förnekelse. Mina så kallade mammatuttar var större än vad jag trodde. Här hade man alltså klämt i tuttarna i en d-kupa när man i själva verket har en F-kupa. Scary shit!  Ge mig tillbaks min C-kupa jag hade innan jag blev mamma. Det blev en svart och en vit bh iaf och dom sitter helt perfekt. Tack för en rolig dag girls!

Bananpannkakor.

Tisdagar=Mysdagar. Theo och jag har haft party hela morgonen. Just nu gör vi bananpannkakor vilket är "nam nam nam" om man ska fråga lille herr. Solen skiner och dagen är smått planerad. Vi ska göra iordning en termos med kaffe och gå ut på en långpromenad. Har varit dålig på att komma ihåg kameran, det blir bättring på det nu. Skulle ta ett kort nyss på Theo för att visa hans roliga morgonfrilla, ungen ville inte vara med på kort och det visade han ganska tydligt:



Idag.Igår.Nu.



Idag stod tiden still. Hjärtat slog och jag levde för hoppet. Tankarna har börjat komma tillbaka. Det gör mig lugn. Äntligen kan jag börja läka igen.  Att bara få vara är min livsfilosofi för stunden. Jag förstår att du inte alltid förstår, men vem har sagt att allt måste ha en betydelse? Karusellen snurrar i en behaglig takt och jag känner mig fridfullt tacksam över att jag får dela den turen med dig min vän. L Y C K A

Sch...

Så mycket jag vill berätta som jag egentligen inte vill tala om. Så mycket att göra som jag helst vill slippa ifrån. Tankarna gör entré och snart måste jag dra naglarna mot den svarta tavlan. Om du går åt ett håll så springer jag åt det andra. Sch...

Vår.

Vaknade av att solen bländade mitt ansikte och att Theo tjoade för fullt i sitt rum. Tänk vad det lite det krävs för att man ska kunna känna sig lycklig. Nu ska jag göra iordning lite frukost och sedan bege mig bort till jobbet. Jag lever fortfarande på det faktum att det är helt underbart att ha Theos dagis i vårt bostadshus. Toppen av lathet och perfektion helt enkelt. Sen dag på jobbet idag, funderar på att köpa en cykel. Underbara, underbara förvår. Du kom inte en dag för sent.

Eight hour.

Kommer ni att stödja WWF:s eight hour och släcka ner?    
Eftersom länkknappen vägrar samarbeta med mig så får jag göra så här:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab

kväll.

"Där ovan träden
är sikten fri
högt ovan marken fjärran från disharmoni
uppifrån
sett från molnen
syns allting i en annan dimension
uppifrån
sett från molnen
synes problemen anta mindre proportion..."


Tankeströssel.

Har haft en riktig mysdag idag. Tisdagar är speciella. Fastnade i min lilla nostalgivärld tidigare ikväll. För några år sedan skrev jag väldigt mycket överallt om allting. Jag hade alltid med mig ett kollegieblock, den sanna journalistikandan. Har fortfarande ett block vid sängen så att jag kan skriva ner mina funderingar. Ibland kan jag sakna just skrivandet, känslan det gav mig och hur lycklig jag blev över att kunna föra över mina tankar på ett bit papper. Dagen har varit full av självrannsakan och jag har bestämt mig för att avsluta mitt konto på lunar som jag inte har använt på år och dar, detsamma gäller helgon. Jag släpper den eran nu. Det enda jag vill är att spara mina texter och gå vidare.

Sitter här med en kopp kaffe och smaksätter det med tankeströssel. Jag är och har alltid varit en tänkare, detta drag har jag börjat se i Theo. Han kan sätta sig och tittat ut genom fönstret och bara är. Undrar vad han funderar över, ibland får han en så speciell blick som kan säga mer en tusen ord. Den säger att allt kommer att ordna sig och att jag inte är ensam. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

du får mig att andas...

Pimp.

Dagen har varit helt okej. Jobbat lite, tråkat lite och lekt lite. Man slutar aldrig förvåna sig över olika personers mognad. Vill inte ens gå in på det för att det är för mycket sandlådenivå. Snälla väx upp någon gång! Du skulle må bra av det, och sluta lägg dig i mitt liv. Jag umgås med vem jag vill. Jag ville bara säga att jag är så glad att jag har min lilla gethona. Hon är min symbios-bästis. Vi är förskylda samtidigt till och med. Vet inte vem som lät roligast i telefon innan men iiiiiiiiiiiii!

Nu blir det småplock och diska för min del, csi finns också med på agendan och snart kommer herr HHH-Kitty hit på en kopp kaffe.

Hoppas att alla andra har klarat sig från förskylningens kalla hand. Krya på er iaf. Pimp har jag lekt idag med, damn I´m good. Pimpat ut en barnvagn, inget annat.

Gayschlagerlördag/Solsöndag.

Dagen började med en välbehövd sovmorgon utan dess like. Käkade fulle och småplockade lite här hemma. Ringde min gethona och bestämde dejt på stan. Jag kände mig hemsk, köpte ut från systemet till Gethonan, fast hon är ju ett år äldre än mig så what the fuck. Lallade omkring med G-Killing och HHH-Kitty på systemet för att sedan möta upp gethonan för en kaffe i mitt i city. Storslagna planer planerades inför kvällen och vi skiljdes en stund senare.

Väl hemma igen så planerades kvällens mat, Det blev en pesto rosso med fetaost,paprika och parmesan, samt vitlöksbaguetter. Pimpade lägenheten och inväntade schlagerbögarna. Satte upp rosa post-its på ytterdörren men kvällens tema samt en chockrosa sjal, för ja rosa var temat för kvällen. Vid sjutiden kom dom och fick välkomstpresenter. Gethonan började direkt och var lite smått lullig vid middagen.  Kvällen i sig var väldigt lyckad med massor av allsång, rosa shit, sminkning, lekar, glädjejubel, kedjerökning, alkohol, diskussioner samt dokumenation av allas "små" egon.

Det blev sent, men jag vaknade med ett leende på läpparna dagen efter. Min första syn var min Björne-docka som stod vid tvn pimpas från topp till tå med en liten ljusrosa fjäderboa. Solen sken, var inte bakfull och jag var glad. Framåt kvällen kom min lilla plutt hem, det blev pusskalas och massor med lek. Han däckade väldigt fort. Jag orkade knappt med något småplock alls så jag däckade inte långt efter honom.

Fredagen den trettonde.

Tog en bloggpaus över helgen. Det var ju trots allt en helt barnfri helg. Fredagen jobbade jag. Blev världens strul på jobbet eftersom en viss person aldrig kan ställa upp för någon, hoppas att piken satt där den skulle. Iaf. Zarah hjärtat hämtade mig för att jag inte skulle behöva stressa hem. Vi tog en pk&igg och babblade ikapp. Tårta är under planering, just so you know. Efter det kom mamma och göran för att hämta theo. Ungen blev överlycklig när bilbarnstolen åkte fram och kunde knappt vänta på att få åka iväg. Han började dock gråta när han såg att jag tog på mig skorna. Så söt, han ville inte att jag skulle förlja med. Hjälpte theo in i bilen och fixade bilbarnstolen. Stängde sedan dörren för att vinka och göra slängpussar. Theo stirrade på mig och jag såg att han sa något inne i bilen och att mamma asgarvade. Jag frågade henne senare på kvällen vad han hade sagt och det var något i stil med "brrrm, brrrm moffa, brrrm brrrm nuuuuuu!
På ett ungefär, åh nu för fan annars kanske mamma ångrar att hon släpper iväg mig.

En stund senare så kom min kära linlugg och Eva hit och hälsade på, mycket trevligt måste jag få säga. Kvällen avslutades när jag däckade framför let´s dance. Vaknade till lite när Elisabeth oåkte ut och muttrade  "äntligen" för att sedan däcka om några minuter. Min gethona ringde och efter det samtalet var man inte trött längre.

Bokmal.

Nu är jag en mycket glad människa. Hade totalt glömt bort att jag hade beställt böcker för ett tag sedan, så det blev en tacksam överraskning. Min kära linlugg kommer inte, hon är inte dum men ibland undrar man hur hon tänker. Hon har rensat ur sin lägenhet och bara slängt ner skräp i svarta sopsäckar, sopsortera gärna...hahahah. Så nu måste hon packa upp allt och göra om det.

Ska ta och sätta igång med blåbärspajen nu och försöka locka hit min kära lilla neighbour. Imorgon börjar jag tidigt igen, det här med att det börjar bli ljusare är inte bra för min stressnivå. Vaknade av ett ryck idag och det var ta mig fan ljust överallt. I ren panik slängde jag mig upp och halvsvor om att jag var försenad, försökte slänga på mig kläder samtidigt som jag försökte komma ihåg allt som skulle med till dagis och jobbet. Sprang in i köket och upptäckte att klockan på väggen visade 06.30, så mycket stress för ingenting. Skulle inte upp förrän sju.

Snögubbsjävlar.

Jaha, då snöar det. IGEN. Börjar tröttna på det nu, det är inte mysigt längre, jag vill inte sträcka arslet när jag åker pulka, jag vill inte ha in 2 kg snö när jag tar in vagnen, jag vill inte ha slask, jag vill inte se en enda snögubbe till, jag vill ha vår och sol. Trots skitvädret ska vi bege oss ut en stund, måste hämta ut ett paket och handla lite. Dagen i övrigt har varit från helvetet, torsdagar är det leverans, något övrigt om det är inte ens värt att nämna.

Min kära son springer runt i mina rosa foppatofflor som han adopterat. Just för tillfället står han och kollar på sig själv i spegeln och säger att han är fin, det är bra att vara lite egenkär.

Vår schlagerlördag har utvecklats till ett jäkla spektakel, måste komma ihåg att dokumentera kvällen med kort. Ikväll kommer min fina linlugg hit, så jag funderar på att göra lite blåbärspaj till hennes ära. Vi har massor att ta igen.
Nä, nu ska jag försöka komma iväg så att allt blir avklarat.



Nam nam nam.




Det finns inga ord som kan beskriva hur underbar du är...

Can´t touch this.

Vilken vecka det har varit hitills. Helt galet.  Tisdagen myste jag med min lilla knodd och körde ett pass pilatesyoga, superskönt när man väl kommer igång. På kvällen kom herr K hit på myskväll. Te-pimpling och tv blev det. Glömde bort klockan och gick inte och la mig förrän halv tre, bra jobbat. Skulle upp och jobba tidigt. Var som en vandrande zombie hela dagen. Hämtade Theo på dagis, kom hem och myste i soffan en stund, sedan var rallyt igång.

Hade en nära döden upplevelse vi lämningen på tisdagen. Tydligen så har min gamla matte/kemilärare från högstadiet sitt barn på samma avdelning som mig. Scary shit säger jag bara. Hon sänkte mitt kemibetyg, är fortfarande bitter för det. Man kan ju alltid hoppas på att hon ändrat attityd sen hon fick barn. För hon var verkligen inte att leka med, skrämde slag på alla.

Dataproblemet är nästan löst efter alla om och men. Tack D. På fredag smäller det eller inte. Däremot ser jag fram emot schlagerlördagen, ska sminka min kära gethona rosa, G-Killing får ha en rosa fjäderboa, Robert däremot får bli ett projekt. Några förslag min kära gethona?

Borde verkligen sova nu, ska upp och jobba tidigt imorgon med. Torsdagar är verkligen inte min dag, men det ska nog gå bra. Förövrigt då funderar jag på att skaffa en kedja till soffan så att man kan hålla kvar fjärrkontrollen inom en och samma area, har letat förtvivlat efter den hela kvällen. Misstänker starkt att lille herr har lånat den då han anser att allt med knappar är en telefon. Får väl göra en inventering imorgon. Vore lite kul om man kunde koppla en liten musikanläggning som spelar "cant touch this" varje gång någon touchar fjärren. Moder funderar på att kidnappa min kära son över hela helgen. Detta har aldrig hänt förut. Innan så har jag alltid jobbat dom helgerna när dom haft honom. Så om det spårar ur på lördagen så får jag vara bakfull med gott samvete, dock gömmer jag pilatesbollen denna gång.

na na na na...can´t touch this.....

Laku noc.

Färgbyte.

Vilken konstig dag det har varit fast ändå inte. Det mesta har gått på rutin idag men det är nog den där känslan som letat sig fram igen. Har haft ett riktigt ångesttryck över bröstet sen i fredags, men ingenting händer. Det är det som gör mig rädd. Får se om det bara stannar vid det.

Var iväg till konsum innan och skulle handla glödlampor, jag kände mig helt jävla blåst när jag stod där och skulle välja. är så van vid att alltid få glödlampor av min styvpappa (han har haft en lampaffär, så dom har källaren full där hemma) Spontandoris pluppade fram och vips stod man i kassan med glödlampor, ugnsrengöring och hårfärg. Nu överger jag det bruna håret och testar något nygammalt.


Vad kan mer gå fel?

På en helg har all teknik runt omkring mig slutat fungera. Seriöst. I fredags dog Bengt, i lördags ville inte Berta 2 fungera (min tv) och nu fuckar datorn med mig, så det får bli en omformatering (läs Zarah får hjälpa mig, för jag vågar inte röra något på datorn) Min lägenhet ser ut som en bombnedslag då jag i ren panik sprungit runt och letat efter en sp2 skiva eller en sp1. Jag såg skivorna här om dagen men nu gömmer dom sig, damn!
Det är en komplott, någon konspirerar mot mig.

Nu ska jag bara bränna ut allt jag kan rädda för att sedan däcka. Allt letande körde slut på mig. Imorgon börjar jag sent, så förhoppningsvis får jag sova ut en gnutta. Vilket jag med största säkerhet inte kommer få eftersom jag måste städa upp allt jag rotat fram i lägenheten.

Ja just det, på tal om otur. Vet ni vad som hände när jag skulle leta i byrån som står i hallen? Lampjäveln i taket bara small till, varav jag i ren ilska pekade finger mot lampan och skrek "fuck you right back, håna mig bara, håna mig"



Laku noc


Snölackering.

Nu blev jag jätteglad, kollade statistiken för idag och läsarna blir bara fler och fler. Hade min högsta topp idag, och jag har inte ens bloggat i en månad. Tack alla ni som läser. Det gör mig verkligen glad. Det har slutat snöa vad jag kan se, annat var det innan när jag åkte til biltema. Blev totalt lackerad i ansiktet, mascaran klibbade ihop och rann ner för kinderna, emo-varning på högsta nivå.. Hittade min fjärrkontroll och köpte även en vaderad toasits till Theo. En sån där man sätter övanpå den vanliga ringen. Börjar ge upp pottan snart, han lägger leksaker i den och sätter sig på locket på toastolen och skiter i blöjan samtidigt som han skriker att han "bassar". Han är helt enkelt inte en pottunge.


Efter turen till Biltema bar det av till den nya affären "All världens mat" vilket visade sig vara en höjdare, Det hängde stora skyltar så att man lätt kunde hitta det man ville ha. Det fanns en mellanöstern-balkan- och asienavdelning. Jag sprang till Balkanavdelningen och blev överlycklig. För dom som inte vet det så är jag halvkroat, så jag var i himmelriket. I övrigt så såg det ut som en vanlig affär med mellanmjölk och dylikt. Det som skiljde sig var att det fanns en hel avdelning med halal produkter. För er som inte vet vad det är så är det kött som slaktas på ett bestämt sätt som muslimer äter (ej gris). Man skär av kroppspulsådern och låter blodet rinna ur. Ett annat slaktsätt anses inte rent av muslimerna, och jag tycker det är bra att det nu finns ett ställe som kan erbjuda ett så stort sortiment till dom nu eftersom det innan måste ha varit sjukt dyrt att få tag på halal kött. Det finns garanterat folk som tycker att detta slaktsätt är inhumant, men jag tycker inte att en elchock i huvudet på djur är humanare. Dessutom är det ingen som tvingar någon att se på. Folk i allmänhet är vana vid en vakuumförpackad köttbit.



This sucks!

Nej våren är inte på väg, känns inte som det idag iaf. Det öser ner här ute. Inte blir man piggare av vädret heller. Lille herr har precis lagt sig för att vila, vilket egentligen ger mig tid att plocka lite, men jag har ingen ork. Min mamma är väl för söt, fick en elvisp,nya gardiner, hårfärg, fransdraperi och några böcker av henne. Kul att få lite saker så där oväntat, annars är det ju oftast jag som ger. Sitter och skissar lite på hur jag vill ha köket och börjar bli ganska nöjd, men känner jag mig själv så kommer jag ändra mig några gånger till. Tänker inte ha de där köksluckorna iaf. Drömde att jag målade köksbordet grafiskt och att det blev så himla snyggt, frågan är om det är genomförbart.

Nä, kanske ska ta och passa på att plocka undan lite. Kaffesugen börjar jag bli också.

På lördag blir det förhoppningsvis gayschlagerglitter-kväll hos mig med gethonan,G-killing och Robert. Lite alkolada vore inte fel heller, har inte druckit en droppe sen november, den gången slutade det med att jag rullade runt på min pilatesboll. Tror att mormor och morfar planerar kidnappning av min son, så det skulle passa ypperligt. 
Nu bär det av till Biltema.

Ull-Britt.

Dagen startade med plättkrig, tror faktiskt Theo vann den här gången. Plockade och lekte. Fick ett samtal av min kära moder som berättade att dom hyrt ett släp för att hjälpa syrran med flytten till nya lägenheten (han som skulle hjälpt henne fick kalla fötter efter min utskällning, loser) Jag fick iaf ett Halleluija-moment så jag faktiskt insåg att min proppfulla källare äntligen skulle bli min igen (syrrans saker att stått där sen augusti).

Flytten gick väldigt smidigt, inte för att jag var med. Tog istället på mig ansvaret att fixa übergott kaffe. När dom kom tillbaka så sprang jag iväg för att ta ut pengar och köpa tidningen. Idag fick jag nämligen köpa Ull-Britt, Bengt hade nog gillat henne med.

När dom sedan gick så fick jag ett ulleutbrott på min matta, min gigantiska matta i vardagsrummet som inte ville vara med. Så jag ringde min kära neighbour E och gnällde lite. Tack för hjälpen och kaffesällskapet <3
Just nu ska jag egentlgen göra en programsökning på tv´n (manuellt) eftersom fjärrkontrollen är död, kaputt, finito!
Jag vet att ni tänker byt batteri ditt pucko, men det försökte jag.

Då jag faktiskt är lite teknisk lagd så ska jag ge er ett tips. (funkar på alla kontroller)
Om kontrollen fuckar med er och ni inte kan hitta felet så ta er mobil, sätt igång kameran och rikta den mot fronten på kontrollen (där lampan sitter) tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen och kolla om det lyser i mobildisplayen. Lyser det så är det inget fel på fjärren. (ljuset kan vara vitt eller blått). Det jag vill komma fram till är att om det inte lyser så kan ni i 90% av fallen slänga den. Kameramobiler kan se infrastrålar och finns det ingen sådan så är den sönder.
Så nu kan intresseklubben sluta skriva.

Nu ska jag kolla på film och bara vara en Doris.

Mitt hjärta.



Skönaste sovstilen ever <3

En olycka.

Bengt är död. Stendöd. May he rest in peace. Bengt är min kära mobil som jag kommit att älska. Han drunknade i en kopp te tidigare ikväll och gav upp för en timme sen. Jag försökte återuppliva honom med en hårfån, men hoppet var ute. I ren panik så slängde jag mig på blocket och kollade efter tremobiler. Så nu har jag lyckats hitta en flickvän till Bengt, hon är vit och rosa och ska få heta Ull-Britt. Bengt hade nog velat att jag valde en likadan modell som han, så nu känner jag mig mindre otrogen.

Att klockan har passerat två har inte min hjärna uppfattat, sitter här och är övertrött som en jäkla gnu och skrattar åt hela situationen. Förövrigt överkonsumerar jag själva ordet gnu. Så förlåt.


Nog fan ser han sliten ut, hittade honom på google. Förstår nu uttrycket "trött som en gnu". Lite käk skulle han behöva med, stackaren.

Vad är du för hundras?

En väldigt rolig dag med Helen. Vi gjorde inte ett skit, men hann ändå med matlagning, roa en tvååring,dricka te, leka med pruttlera (ja Thrish, det är fortfarande lika kul). Vi diskuterade bananer och kastanjer, min nakna karl i köket (som fjällapan döpte till jesus) Han heter faktiskt Condrad.

Framåt kvällen kom Zarah med vänner på snabbvisit, jag bor ju krälavstånd från nöjes och dom skulle på volbeat. Sällskapet bestod av en för full Zarah, en pratglad norrlänning, en rolig dalkulla samt två söta tjejer. Fjällapan (norrlänningen) kom med en hel del oroväckande fakta. Jag citerar:

"I Norrland så tittar man först och främst inte efter tjejer, utan efter renar. Dom är ju så ludna och varma"

Sedan försökte vi 6 tjejer här hemma förklara det här med bh-storlekar för honom. Stackaren fattade inte så mycket. Siffran är omkretsen (midjan) och bokstaven är kup-storleken sa vi sisådär 50 gånger. Då det fortfarande inte gick in så fick jag leka criminal minds, dvs tänka mig in i sistuationen. Då fjällapan utbildar sig till hundtränare (eller något liknande) så fick jag anpassa det till den nivån.

A-kupa= Chihuahua
B-kupa=Mops
C-kupa=Labrador
D-kupa=Grand Danois


Så om ni råkar se en galen norrlänning på nöjes som skriker om hundraser så vet ni varför. Det roligaste är att jag fortfarande tror att han inte fattar. doh! Nu ska jag diska och kolla på film. Tack för en rolig dag Helen=)

Chillosofering.

Jag har precis konstaterat att min hall ser ut som ett bombnedslag, vilken tur att det är fredag imorgon. Städdagen nummer ett. Dagen i sig har varit bra, jobbat och slitit. Fick mig dock en chock när jag skulle hämta min son och upptäckte att alla dagisavdelningar var nedsläckta, kom sedan på att U skulle ta en promenad med Theo. Dom hade varit iväg och handlat. Han var så snäll i affären att hon var tvungen och kolla om han sov. Han är verkligen underbar att handla med, så tyst och snäll (finns undantag). Får se hur det blir om några år.

Det finns mycket jag vill skriva om men tankarna blir inte till ord, så jag låter bli. Det kommer så småningom. Imorgon ska jag städa, ta en latte med gethonan på stan, handla. På kvällen kommer det lite folk. Nu ska jag dricka te, chillosofera om världsfrågor, lösa korsord och försöka locka hit någon att kolla på film med.



Laku noc.

En olycka.

Tänkte jag skulle kolla bloggen snabbt, satte mig ner med en kesomacka i munnen och vad händer då? Jo mackan ramlar ur och lägger sig med keson ner på tangenterna...hahaha.
Idag är det en bra dag så jag bara skrattar åt det. Nej en ordentlig rengöring av tangentbord och Theo blir det nu. Den ena har käkat keso och den andra pannkakor med massor av sylt.

*

Mysdag.

Tisdagar brukar jag alltid vara ledig, så den dagen är min och Theos dag. Även om vi inte alltid gör något särskilt så är det underbart att vara ledig en vanlig dag i veckan med. Lillskrutten har råpluggat idag, han har lärt sig att säga tåg,flygplan,soffa,bajamaja (hur han kom på det ordet har jag ingen aning om). Dagen började segt-så jag hämtade honom i hans rum la honom i min säng och fixade frukost på sängen, fan vad underskattat det är med barnprogram, är sjukt trött på tv4-morgon.

Syster yster kom förbi efter det, hon skulle hämta lite saker i källaren (läs. alla saker i källaren är hennes, mina står packade som sardiner uppe i klädkammaren). Blev arg på killen som hade hand om hennes flytt, mycket snack och lite verkstad. Det tog honom 3 timmar att hämta 2 soffor från forshaga och köra bort till mig för att hämta lite saker i källaren (läs 2 påsar samt en tv-möbel) Bra jobbat!

Kollade statistiken innan och folk verkar vilja läsa mer när jag är arg, djungeltrumman?
Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Helgen är i stort sett planerad. På lördag kommer han hit och jag har saknat honom. Nu blir det csi.


Laku noc.

Besvikelse.

Egentligen har väl inte hela helgen varit till en besvikelse. Men man kan ju verkligen diskutera den väldigt isiga stämningen som rådde igår under Theos kalas. På fredagen firade familjen Theo och på söndagen vännerna. Och jag kan för all del inte förstå hur man kan vara så jävla omogen när man är i tjugoårs åldern. Man kunde skära med en kniv i luften så kvavt var det här. Det skulle vara Theos dag och jag kämpade för att få allting rätt men alla här hemma delade sig ändå i två läger. Och tydligen var den jävla tv´n mycket intressantare än allt annat. Hade jag orkat så hade jag stängt av tv´n och bett alla dra åt helvete. Det skulle vara Theos dag istället utvecklade det sig till ett punk´d maraton:(

Jag vet vad orsaken var men det är inget jag vill dela med mig av. Det enda jag kan säga är att det är kärlek, ren jävla kärlek och jag förstår verkligen inte varför folk ska sura. M jag önskar jag hade kunnat göra mer igår, förlåt.


Lördagen spenderade på IKEA med min gethona,G-Killing och ungarna. Det blev en mycket lyckad dag och en hel del roliga inköp. Nu är hela badrummet helt klart. Blev precis som jag hade tänkt mig, dock blir det inga bilder då många har en tendens att ha för lite egen fantasi.

Fredagen var helt underbar. Min lilla kille blev stor. Kom på mig själv med att tänka på förlossningen när jag var på väg ner till stan. Det kändes konstigt att kolla på klockan som visade 11.58 och konstatera att jag exakt två år tidigare legat på förlossningen. Vädret var precis likadant med. Det var sol och snö, Klockan slog 12.00 och jag jag log för mig själv. Den magiska tiden då min trötta lilla surpotta gjorde entré.


Förövrigt så är det väldigt moget att inte höra av sig om man inte  skulle komma, en del människor ringde och ställde in, andra glömde eller struntade i det totalt. Och då menar jag folk som i plural. Tack! Ni växer verkligen i mina ögon.
Nu var det slutgnällt, ska göra kaffe,käka tårta.

RSS 2.0